10 Eyl 2020

KURANCILI DA YENİ SU KAYNAĞI

Belediyemiz en büyük soruna çözüm buldu. Kurancılı Belesiyesi ekipleri tarfından yürütülen çalışma sonucunda yeni bir içme suyu kaynağı daha bulundu. Kara gedik mevki İspiroğlu deresinden bulunan su ve yerinde çalışmaları incelemek için bölgeye giden Belediye Başkanı Adem BICAKCI, '' Bugüne kadar yapılan çalışmalarda tam verimli bir sonuç elde edilemedi. Kurancılı'nın sorumluluğunu aldıktan sonra su sorununu çözmek için elimizden geleni yaptık ve çalışmalarımı olumlu yönde sonuç verdi. Alt yapı sorununu da çözmüş oldul işin zor kısmını başardık. En kısa zamanda halkımızı temiz ve yeni içme suyu ile buluşturacağız. Çalışanlarımızın gayretleri ile tüm imkanlarımızı seferber ettik. Hayırlı olmasını diliyorum.''dedi.