Kasabamızın  Çeşitli Yerlerinde İlaçlama Çalışmalası Yapılmıştır.Kasabamızın  Çeşitli Yerlerinde İlaçlama Çalışmalası Yapılmıştır.Kasabamızın  Çeşitli Yerlerinde İlaçlama Çalışmalası Yapılmıştır.Kasabamızın  Çeşitli Yerlerinde İlaçlama Çalışmalası Yapılmıştır.Kasabamızın  Çeşitli Yerlerinde İlaçlama Çalışmalası Yapılmıştır.Kasabamızın  Çeşitli Yerlerinde İlaçlama Çalışmalası Yapılmıştır.Kasabamızın  Çeşitli Yerlerinde İlaçlama Çalışmalası Yapılmıştır.Kasabamızın  Çeşitli Yerlerinde İlaçlama Çalışmalası Yapılmıştır.
  • Kasabamızın Çeşitli Yerlerinde İlaçlama Çalışmalası Yapılmıştır.

23 Mar 2020

Korona virüsüne karşı önlemleri artırarak sürdürmekteyiz. Vatandaşlarımızın kalabalık ortamdan kaçınması, 14 gün kuralına uyması ve daha tedbirli olması, oluşacak vakaların önüne geçecektir. Belediyemiz ebinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ve kronik rahatsızlıkları nedeni ile evinden çıkamayan vatandaşlarımız için her zaman yardıma hazırdır. Belediye personellerimiz, sosyal medya ve Belediyemiz telefonunu arayarak her türlü alışverişlerini yapıp siparişlerini eve teslim edecektir.