İÇME SUYU İNŞAATI YER TESPİTİ BAŞLAMIŞTIR.İÇME SUYU İNŞAATI YER TESPİTİ BAŞLAMIŞTIR.
28 Ağu 2020

İÇME SUYU İNŞAATI YER TESPİTİ BAŞLAMIŞTIR.

Kurancılı Kasabasına 15 milyon liralık altyapı projesi onaylandı.Kasabamızım yıllarca süren altyapı sorunu Adem BICAKCI'nın çalışmaları neticesinde çözüme kavuşuyor. İçme suyu inşaatının onaylanmasının ardından İller Bankası yer tespiti çalışmalarına başladı Belediye Başkanı Adem BICAKCI, yapılacak 15 milyon liralık yatırımla kasaba suyunun kalitesinin değişeceğini söyledi. İhaleye çıkacak olan su altyapısı değişimi hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Adem BICAKCI, '' Yaoılacak çalışma sonrası suyun altyapısı değişecek.Suyun kalitesi artacak. Göreve geldikten sonra kasabamızın özellikle teknik sorunları çözmeyi ilke edindik. Reçeteyi kasabamız için doğru yazıp teşhisini de doğru şekilde yapmaktayız.'' dedi.