Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucu yeni kaynak suyu bulundu.Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucu yeni kaynak suyu bulundu.Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucu yeni kaynak suyu bulundu.Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucu yeni kaynak suyu bulundu.Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucu yeni kaynak suyu bulundu.
09 Eyl 2020

Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucu yeni kaynak suyu bulundu. Kasabamızın temiz içme suyu ihtiyacı kısa sürde karşılanacaktır.