Belediyemiz işçilerinden  Kalip TEKELİ emekli olmuştur. Kendisine belediyemize verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz. Emekliliğinin hayırlı olmasını dileyerek plaketi takdim edilmiştir.Belediyemiz işçilerinden  Kalip TEKELİ emekli olmuştur. Kendisine belediyemize verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz. Emekliliğinin hayırlı olmasını dileyerek plaketi takdim edilmiştir.Belediyemiz işçilerinden  Kalip TEKELİ emekli olmuştur. Kendisine belediyemize verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz. Emekliliğinin hayırlı olmasını dileyerek plaketi takdim edilmiştir.Belediyemiz işçilerinden  Kalip TEKELİ emekli olmuştur. Kendisine belediyemize verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz. Emekliliğinin hayırlı olmasını dileyerek plaketi takdim edilmiştir.Belediyemiz işçilerinden  Kalip TEKELİ emekli olmuştur. Kendisine belediyemize verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz. Emekliliğinin hayırlı olmasını dileyerek plaketi takdim edilmiştir.Belediyemiz işçilerinden  Kalip TEKELİ emekli olmuştur. Kendisine belediyemize verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz. Emekliliğinin hayırlı olmasını dileyerek plaketi takdim edilmiştir.Belediyemiz işçilerinden  Kalip TEKELİ emekli olmuştur. Kendisine belediyemize verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz. Emekliliğinin hayırlı olmasını dileyerek plaketi takdim edilmiştir.Belediyemiz işçilerinden  Kalip TEKELİ emekli olmuştur. Kendisine belediyemize verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz. Emekliliğinin hayırlı olmasını dileyerek plaketi takdim edilmiştir.Belediyemiz işçilerinden  Kalip TEKELİ emekli olmuştur. Kendisine belediyemize verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz. Emekliliğinin hayırlı olmasını dileyerek plaketi takdim edilmiştir.Belediyemiz işçilerinden  Kalip TEKELİ emekli olmuştur. Kendisine belediyemize verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz. Emekliliğinin hayırlı olmasını dileyerek plaketi takdim edilmiştir.
05 Ağu 2021

Belediyemiz işçilerinden Kalip TEKELİ emekli olmuştur. Kendisine belediyemize verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz. Emekliliğinin hayırlı olmasını dileyerek plaketi takdim edilmiştir.