Belediye ekipleri yeni temiz su bulma çalışmalarına devam ediyor.Belediye ekipleri yeni temiz su bulma çalışmalarına devam ediyor.Belediye ekipleri yeni temiz su bulma çalışmalarına devam ediyor.Belediye ekipleri yeni temiz su bulma çalışmalarına devam ediyor.Belediye ekipleri yeni temiz su bulma çalışmalarına devam ediyor.Belediye ekipleri yeni temiz su bulma çalışmalarına devam ediyor.Belediye ekipleri yeni temiz su bulma çalışmalarına devam ediyor.
15 Eyl 2020

Belediye ekipleri yeni temiz su bulma çalışmalarına devam ediyor.

Karagedik mevkinde temiz içme suyu bulma çalışmaları Belediye ekiplerimizin özverileriyle devam etmektedir. Yeni kaynaklar bulunarak kasabamaızın içme suyu sorunu çözülecektir.